AULES INNOVADORES Les TIC al Natzaret Edificis del centre

AULES INNOVADORES

Les noves aules del Natzaret Esplugues

Les TIC al Natzaret

Utilització de les TIC

Edificis del centre

 

  Els workshops fomenten la cultura de l'aprenentatge del segle XXI, són característics de les escoles innovadores, potencien el currículum innovador i integart, fan que l'alumne sigui autònom, optimització de les diferències, aprenentatge en el món real..

El workshops promouen:

  • Aprenentatge integrat, autèntic, diferenciat
  • Avaluació des de l'execució i la realització
  • Grups de diefrents edats treballen junts en una situació d'aprenentatge real
  • Cultura del dinamisme, innovació i creixement reflexiu

Els workshops que es fan a la nostra escola:

 

 

VIDEOCÒMIC- La idea d'aquest workshop és que els alumnes siguin capaços d'editar un vídeo utilitzant l'aplicació Pinnacle a partir del recull de vídeos i fotografies de personatges relacionats amb un còmic determinat. El resultat serà un vídeo relatiu a un còmic concret amb els diversos personatges que intervenen en aquest còmic, a manera de tràiler de pel.lícula.

PULSERES SOLIDÀRIES: Vine amb nosaltres a fer un munt de polseres diferents. Farem servir una gran varietat de fils de colors. Aprendrem diferents tipus de nusos, tot combinant-los amb peces diverses. Tindràs l´oportunitat de dissenyar les teves pròpies creacions.

LET’S GO TO BROADWAY (IN ENGLISH) : Brodway, situat a ple Manhattan, New York, està ple de musicals diferents que podem veure i disfrutar. Aquest és un workshop per entendre el món dels musicals. Comencem amb una petita introducció i situem Broadway com a centre d'aquest espectacle. Durant l'activitat treballem amb escenes de pel.lícules i posem música, fem karaoke i un mural per representar tot el treball durant aquests dies.

QUE ME CUENTAS ?   Moltes vegades t’ha tocat parlar el públic, fer un “speaking” davant de la classe, exposar un tema… i veus que et sents a gust fent-ho! Et proposem que “nos lo cuentes”: en aquest taller aprendrem a explicar històries tot fent servint tècniques teatrals que et poden ajudar a expressar-te en públic en tota ocasió.

SOM RIURE! : Sabies que riure és un exercici físic que aporta beneficis a nivell fisiològic i emocional? Vols aprendre a compartir i contagiar el teu somriure? En aquest taller de RISOTERAPIA aprendrem a mirar la vida a través d´un somriure d´orella a orella!

TOT BERLIN! : Els últims anys, la capital alemanya s´ha convertit en un dels llocs més notables del món. Barata, artística, divertida… Esbrina per què BERLIN fascina tant! Fes la teva pròpia guia turística, aprèn ALEMANY i com desempallegar-se en la ciutat més COOL del moment.

I TU…COM ENFOQUES ? “MIRADES I PEDRES QUE ENS PARLEN”: T’agrada la fotografia? saps captar els sentiments a través d’una mirada, d’un somriure, d’un retrat? Saps com treballar la llum, l’espai? Saps fer parlar les pedres a través de les fotografies? Si t’agrada el llenguatge fotogràfic, si vols aprendre a editar i fer composicions amb fotografies...tot això ho podràs aprendre en aquest mini-curset.

ELS SECRETS DE L´UNIVERS : Tens curiositat per conèixer els secrets de l´univers? Coneixes els noms de les estrelles? Vols conèixer els secrets dels planetes? T’agradaria construir un planetari? Doncs... Vine al taller de l´univers!

 

banner defintivo

logo formulari batxillerat

MUSICAL.png

Blocs1.jpg

Activitats paraescolars 2

ACCÉS

alexia.jpg

facebook.jpg

virtual

Volver