AULES INNOVADORES Les TIC al Natzaret Edificis del centre

AULES INNOVADORES

Les noves aules del Natzaret Esplugues

Les TIC al Natzaret

Utilització de les TIC

Edificis del centre

BATXILLERAT

Completada l'Educació Secundària Obligatòria (ESO), amb el graduat a la butxaca, els alumnes poden triar entre l'oferta de Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) o el Batxillerat, una etapa de dos anys que condueix a la universitat o als Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS).
L'ensenyament post-obligatori ( Batxillerat ), correspon a dos cursos de tasca educativa amb l'objectiu bàsic de donar una adequada preparació a l'alumne per a la seva incorporació  als estudis universitaris o als Cicles Formatius de Grau Superior.  El caràcter específic ajuda l'alumne a especialitzar-se en àrees  directament relacionades amb els futurs estudis que pugui escollir. També, per facilitar el coneixement del món laboral, els alumnes de Batxillerat realitzen un crèdit d' Estada a l'Empresa al llarg del trimestre
.

S'ha de triar entre tres modalitats de Batxillerat, en funció dels interessos de cadascú:

  • Ciències i Tecnologia

  • Humanitats i Ciències Socials

  • Arts (dues vies: Arts Plàstiques, Imatge i Disseny o bé Arts Escèniques, Música i Dansa).* Aquesta especialitat no s'ofereix al Centre.

  • Hi ha tres tipus de matèries: comunes, que ha de cursar tot l'alumnat, amb independència de la modalitat de Batxillerat escollida; matèries de modalitat i matèries optatives.

    L'alumne tria almenys sis matèries de modalitat per cursar al llarg dels dos anys de l'etapa, de les quals cinc han de ser d'una mateixa modalitat, l'escollida preferencialment.

    A primer s'han de cursar 10 assignatures (11 els que volen fer Religió) i a segon, 9.

    Abans de finalitzar el Batxillerat s'ha de presentar un treball de recerca.

 

banner defintivo

logo formulari batxillerat

MUSICAL.png

Blocs1.jpg

Activitats paraescolars 2

ACCÉS

alexia.jpg

facebook.jpg

virtual

Volver