Notícies Generals

Notícies Generals

Muntanyisme Novembre: Continua l'aventura!

Estimats muntanyencs de TORXA I KAIROS, el proper diumenge 25 de novembre gaudirem de les rutes que ens ofereix la Fageda d’en Jordà, concretament de les rutes que ens porten al volcà de Santa Margarida i del Croscat.

Ens trobarem al punt habitual d’on surten els autocars a les 7.50h. A les 8.00 l’autocar arrencarà, cal ser molt puntuals. Ens aturarem a Vic per esmorzar i participar a la Celebració Eucarística dominical. Després, des d’allà sortirem cap al nostre objectiu. Allà descobrirem un paisatge únic, sobretot en aquesta època de l’any.

Preparats per a gaudir d’un dia amb moltes sorpreses? Com és propi de les nostres excursions, ens divertirem amb els nostres companys de Natzaret amb jocs, danses i també estones de compartir i reflexionar junts.

A més a més, aquesta vegada cal que portem una base on recolzar-nos (cartró tamany A-4, carpeta...), aquarel.les, pinzell, un pot per posar aigua i un petit drap, ja que farem una experiència de contemplació mitjançant l’expressió artística. Els fulls els duran els monitors, no us amoïneu!

I doncs... QUÈ HE DE PORTAR?

- Esmorzar de mig matí, entrepà del dinar i aigua (millor no portar carmanyoles. Recordem que no mengem llaminadures, patates, refrescos ...)

- FOULARD (els que el tingueu)

- Llibreta i bolígraf

- Capelina

- Alguna peça d’abric per si de cas

- Calçat adequat i que ens protegeixi els peus. (Si us plau no dugueu esportives urbanes, no són adients per a les rutes que fem. A més a més ha plogut molt i cal portar els peus protegits amb un calçat que sigui impermeable)

 

L’hora de tornada al col·legi serà sobre les 18.30h aproximadament.

Import: 18,50€. Cal abonar l’import dins un sobre amb el nom i cognoms del muntanyenc a recepció de l’edifici de Primària ABANS del 21 de NOVEMBRE, dimecres a la tarda.

T’atreveixes a viure noves aventures? Doncs no hi faltis!

1er Primària – ESO

 

Descarrega AQUÍ la butlleta d'autorització

 

 

 

Primera sortida del grup de Muntanyisme al Montseny

El passat 21 d'octubre, diumenge, els agrupaments de muntanyisme dels Col·legis Natzaret de Barcelona vam iniciar el nostre curs. 

Primerament vam participar a l'Eucaristia per trobar-nos amb Jesús, el nostre gran Guia. Després ens vam dirigir al Parc Natural del Montseny per fer la ruta pel Sot de l'Infern.

Ens va fer un dia esplèndid. Vuitanta muntanyencs i un equip de divuit monitors vam gaudir de grans aventures, una ruta meravellosa i vam iniciar el concurs per trobar la mascota del muntanyisme.

 

Gaudiu d'aquesta galeria d'imatges! - Feu Click aquí

 

             

  

Log in