Notícies Batxillerat

Notícies Batxillerat

Graduem els alumnes de la promoció 2018-2020

El passat 5 de novembre vam retrobar-nos amb uns alumnes molt especials: una promoció que va quedar sense acte de graduació a causa del confinament l'any 2020.

Era una promoció que tenia pendent l'acte de graduació i no el volíem oblidar. Va ser una trobada senzilla però emotiva, una ocasió especial per a retrobar-nos amb antics companys de classe, retrobar-nos amb famílies i professorat que havíem acompanyat els alumnes en els seus darrers cursos al centre escolar.  

Una vetllada nostàlgica i inoblidable. 

 

 

Portes Obertes Batxillerat 2021

Si esteu interessats a conèixer el nostre centre i el seu projecte educatiu de Batxillerat, contacta amb nosaltres a través del mail Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o bé trucant al telèfon 93 371 01 21

 

i

 

Portes Obertes virtuals a Batxillerat

El proper 27 de maig s'obre el període de preinscripció per als estudis de Batxillerat fins al 3 de juny.

Trobareu tota la informació respecte el procés de preinscripció a: https://www.natzaret.org/index.php/preinscripcio

 Al següent video trobareu informació sobre els estudis de Batxillerat al nostre centre. 

No obstant, si teniu qualsevol mena de dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l'email Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o bé a través del telèfon 629575280 (de 9:00 a 13:00)

 

 

 

 

Protagonistes al 9è Fòrum de l'excel·lència

Des del Col·legi Natzaret estem plenament agraïts per la valoració feta pel jurat del 9è Fòrum de l'excel·lència - Treballs de Recerca de Batxillerat organitzat per l'Ajuntament d'Esplugues.

La qualitat dels dos treballs presentats de la nostra escola ha suposat un empat tècnic, i per tant, per primer cop en aquest fòrum, els dos alumnes rebran el premi i faran la presentació del seu treball al Fòrum el dia 8 d'abril a les 18:30h a la Sala d'Actes de l'Espai Baronda. L’Acte s’adreçarà a l’alumnat de 1r. i 2n. de Batxillerat i estarà obert a la comunitat educativa.

Els alumnes premiats són:
 
CELIA HERRERA CÁRDENAS  "LES MAREES NEGRES I LA CONTAMINACIÓ A LES COSTES: UN PROBLEMA RECURRENT"  (tutora: Nereida Alonso)
 
POL MORENO MENA  "EL DIA QUE ELS LLAMPS ENCENGUIN BOMBETES" (tutora: Dolors Polonio)
 
Moltes felicitats als guanyadors i moltes gràcies pel reconeixement a la feina ben feta!
 
L'espai Baronda, seu del Fòrum de l'Excel·lència - Treballs de Recerca. Esplugues de Llobregat

Participem del Projecte Liquencity

Els alumnes de Biologia de 2nBatxillerat, participen en un projecte de Ciència Ciutadana tot col·laborant en el mostratge i recollida de dades sobre l'abundància de líquens i la posterior correlació amb la contaminació atmosfèrica.
 
"Si sabem quins líquens hi ha a cada barri, podrem conèixer el grau de contaminació al qual estem exposats i ens convertirem en ciutadans científics" 
 
 
El projecte duu el nom de Liquencity (liquencity.org), i les dades obtingudes pels diversos centres adscrits passaran a formar part de la base de dades global Natusfera.
 
Aquesta setmana els nostres alumnes han fet uns sortida pels voltants del centre per recollir mostres i analitzar-les. 
Més fotos aquí

1r de Batxillerat al Fòrum de les Ciutats Defensores dels Drets Humans

El passat 5 d’octubre els nostres alumnes de Batxillerat van assistir al Fòrum de les Ciutats Defensores dels Drets Humans d'Esplugues, un espai de trobada que pretén donar a conèixer la feina que realitzen defensors i defensores els drets humans de diverses parts del món.  L'objectiu principal és el de conscienciar a la ciutadania de les ciutats participants sobre la necessitat d’integrar la defensa dels drets humans en la nostra tasca quotidiana.

Els assistents van gaudir de les ponències de Spitou Mendy, defensor senegalès dels drets laborals de les persones migrants treballadores del camp a Andalusia; Ahmed Ali, fotoperiodista egipci refugiat a Espanya que es va implicar en el Moviment 6 d’abril, va treballar per la Comissió Egípcia de Drets i Llibertats, va ser condemnat a 25 anys de presó i va fugir del país, i Marisa Franco, activista pels drets de les persones migrants i contra les deportacions als EUA.

Galeria de fotos i videos de l'esdeveniment aquí

Presentació del projecte [REC]FUGIADES

El dijous dia 31 de maig es va fer la presentació oficial del projecte [Rec]fugiades a la facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna. Aquest és un projecte d’ApS liderat per la ONG Justícia i Pau i la Bretxa en el qual diversos alumnes de 1r de Batxillerat han participat durant tot el curs. El projecte compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Durant l’acte es van projectar els curtmetratges produïts pels alumnes amb l’objectiu de sensibilitzar els joves en matèria de migracions i refugi. Aquesta ha estat una oportunitat pels nostres alumnes de descobrir de primera mà el testimoni de lluita i esperança de persones refugiades i ha estat un aprenentatge amb valor afegit que els motiva a promoure actituds d’integració i acollida.

 


 

 

Els alumnes de Batxillerat participen al concurs "Aquí hi ha Química" de l' IQS

Al nostre voltant i en el nostre dia a dia trobem multitud de productes, processos o descobriments que han estat possibles gràcies a la química.

Des de fa 4 anys, l’Institut Químic de Sarrià organitza el concurs “Aquí hi ha Química”, amb el qual es busca que els participants expliquin mitjançant un video i de forma creativa en què consisteixen alguns processos químics que trobem a la nostra vida quotidiana.

A continuació trobareu els videos amb què han participat al concurs els nostres alumnes de Química de Batxillerat enguany.

Ja podeu votar pel vostre video preferit, només fins el 20 de maig! Per a fer-ho, feu click a les imatges i voteu des de Youtube :)

 

 

 

 

Natzaret Esplugues

Log in