Notícies Batxillerat

Jackam, a la final de VI Competició Catalana de Miniempreses

La miniempresa Jackam, fundada pels nostres alumnes de 1r de Batxillerat, ha arribat a la final de la VI edició de la Competició Catalana de Miniempreses enguany. D’entre les més de 160 candidatures de miniempreses, Jackam ha estat seleccionada entre les 20 millors de Catalunya.

Jackam va presentar Kinetic Shoes, un dispositiu amb el qual podem carregar els nostres telèfons mòbils mitjançant l’energia cinètica que generem en caminar. Un producte innovador, pràctic i fàcil de transportar que ha permès els nostres alumnes viure l’experiència de participar al programa d’enguany, que promou la Fundació Junior Achievement, entitat que fomenta l’emprenedoria entre els joves a nivell internacional.

Durant el dia 11 d’abril , els nostres miniemprenedors van muntar un estand per a la promoció dels Kinetic Shoes al Pedralbes Centre de l’Avinguda Diagonal de Barcelona, i divendres 13 d’abril van presentar el projecte empresarial davant el jurat a la seu de la Fundació RBA.

Donem doncs, l’enhorabona als nostres alumnes de 1r. De Batxillerat, que han defensat la candidatura de forma impecable al certamen!

Gràcies Mireia, Andrea, Quim, Juan Camilo, Jahir i Albert!

 

 

 

Natzaret Esplugues

Log in