Notícies Ed. Primària

Finalistes del repte I CAN 2020

El Col·legi Naztaret ha estat seleccionat per a formar part del Festival I CAN enguany després de presentar la iniciativa "Món, tu vius millor sense burilles", duta a terme pels alumnes de 2n de Primària de l'any passat.

Utilitzant la metodologia de cinc fases basada en el Design Thinking, cada infant sent el problema, imagina solucions, actúa tot posant en marxa un pla d'acció, evalua i evoluciona, reflexionant sobre els aprenentatges i compartint el projecte per tal d'inspirar altres persones. Els alumnes de 2n de Primària van constatar que el terra de la seva ciutat, Esplugues, no era net: hi havia moltes burilles que a la fi, acabaven al mar. I hi van voler posar solució. Van idear un pla d'acció que ara els ha estat reconegut per l'organització Design For Change. 

El proper 22 de març tindrà lloc el Festival I CAN (enguany telemàtic), una oportunitat per amplificar la veu dels qui han desenvolupat projectes Design For change i han millorat el món amb els seus resultats. L'esdeveniment l'organitza Design For Change Espanya i compta amb el suport de la Fundació Edelvives i el patrocini de la Fundació CEPA. 

El Col·legi Nazaret se suma d'aquesta manera al repte dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), ja que Design For Change està reconeguda per les Nacions Unides com a organització impulsora. 

 

 

Natzaret Esplugues

Log in