Notícies Ed. Secundària

Notícies Ed. Secundària

Nuestros alumnos de 4º de ESO, participantes del XII Congreso Iberdrola Innova I+D+i

Los alumnos de 4º de ESO del Colegio Natzaret Joel Villar, Claudio Bravo, Mencía Pascual, Idoia Jordan y Paula Gandaria han sido seleccionados de entre 8.000 jóvenes de 16 años de colegios e institutos de toda España para participar en el XII Congreso Iberdrola Innova I+D+i, una oportunidad para acercarse al mundo de la investigación gracias al programa Iberdrola INNOVA I+D+i. Sus trabajos han sido reconocidos por la organización por su calidad y rigor científico.

El programa dota a los participantes de una amplia visión de la ciencia como solución imprescindible ante futuros retos sociales, y además promueve el conocimiento del trabajo científico y tecnológico desarrollado en España.

La Ministra de Educación y Formación Profesional, Dª Mª Isabel Celaá, abrió el XII Congreso Iberdrola Innova I+D+i en apoyo al talento científico de los jóvenes. Durante el congreso -celebrado este año de forma excepcional en formato virtual- los 125 participantes seleccionados pusieron en común los distintos enfoques y visiones sobre los temas que trabajaron durante la edición.

Una recompensa al trabajo bien hecho y a las ganas de aprender que nuestros alumnos han demostrado. ¡Enhorabuena, chicxs!

 

Participem al Concurs "Tenim la Paraula"

L'Aroa, l'Alba i la Ivet han estat admeses al Concurs "Tenim la Paraula"... Ara només cal fer-les finalistes!

Hi ha un jurat que ja ha decidit quins videos d'entre tots els presentats passen a la gran final... Però per si de cas no les han triat,  el vídeo més votat pel públic passa directe a la final! És aquí quan entrem en acció!
 
Necessitem que l'Aroa, l'Alba i la Ivet obtinguin el màxim nombre de vots... Es tracta d'aconseguir el màxim de "M'agrades" a Youtube per tal d'aconseguir el passi a la gran final! 
 
Aquests són els enllaços per a votar les nostres finalistes preferides...
Totes tres necessiten el vostre vot! 
 
Vota l'Aroa - Fes clic a "Ver en Youtube" per a poder votar
 
Vota l'Alba - Fes clic a "Ver en Youtube" per a poder votar
 
Vota la Ivet - Fes clic a "Ver en Youtube" per a poder votar
 
 
 
 

El Dr. Karlos Naberan imparteix una conferència als alumnes de 1r d'ESO en el marc de la pandèmia

El Dr. Karlos Naberan és Doctor en Medicina i Cirurgia. És especialista en medicina de família i durant 12 anys va ser professor de Medicina de la Universitat de Barcelona. És membre de la societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica i coautor de diverses publicacions sobre l'asma i altres malalties respiratòries.

Avui, a 1r d'ESO, hem tingut l'oportunitat d'assistir a una conferència en què ens ha parlat de les cel·lules i dels efectes de la COVID-19 sobre l'aparell respiratori entre d'altres qüestions.

Tot un luxe comptar amb aquesta col·laboració. 

A continuació trobareu la conferència del Doctor Naberan

 

 

 

 

 

 

 

Per Sant Jordi, compartim moments de lectura

Els alumnes d'Educació Secundària i professors d'Àmbit Lingüístic, juntament amb les seves famílies, ens comparteixen moments de lectura plegats per celebrar enguany una Diada de Sant Jordi ben diferent, confinats a casa. 

Feliç Sant Jordi!

4t d'ESO visita la plataforma logística Condis

L'alumnat de 4t d'ESO ha visitat la plataforma logística de Condis a Montcada i Reixac, una plataforma logística líder en processos de picking automàtic.

Condis va apostar en el seu dia per investigar, seleccionar, incorporar i adaptar la tecnologia més capdavantera en el camp de la logística de distribució per a supermercats urbans de proximitat, amb l'objectiu d'aconseguir una instal·lació d'última generació automatitzada i ergonòmica.

Avui dia, la plataforma dona servei a més de tres-centes cinquanta botigues arreu de Catalunya.

Més fotos aquí

 

 

Natzaret Esplugues

Log in