Notícies Generals

Notícies Generals

Arriba el Batxillerat Dual Americà al Col·legi Natzaret

En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l’escola i gràcies al conveni signat amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels EUA i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”– volem oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL “BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.

Mitjançant aquest conveni, des de l’escola s’ha implementat per als alumnes a partir de 2n d’ESO que ho desitgin el programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i estatunidenc. Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes des de 2n d’ESO podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units.

Són molts els valors i els avantatges que el programa “Diploma Batxillerat Dual Internacional” aporta als alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals:

 • Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professors...– en un entornd’estudi i treball
 • Immersió tecnològica: 100% online –plataformes, eines, comunicacions, etc.–
 • Immersió personal: Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball

Us adjuntem diversos enllaços perquè tingueu accés a tota la informació sobre el programa Diploma Dual:

 ○ Pàgina web

Vídeo explicatiu

Testimonis 

 

Capvespre African Flow a Valldaura. Un esdeveniment solidari per a fer possible allò extraordinari.

Vine a viure un capvespre màgic a la masia centenària de Valldaura Labs, al cor de Collserola. Un esdeveniment solidari destinat a fer possible la construcció de l'African Flow: una escola innovadora i sostenible al Camerun que busca construir futur i generar oportunitats per a transformar el món des d'aquest país africà. 

L'African Flow és un somni compartit per moltes persones. Amb l'assistència a l'esdeveniment, també tu estaràs formant part d'aquest somni. Amb la teva entrada finançaràs íntegrament una bigueta de fusta africana: un element constructiu central d'aquest projecte marcat per la sostenibilitat. 

Gaudirem d'un capvespre molt especial amb dansa calqué a càrrec de la prestigiosa Coco Comin, música clàssica de la mà de la intèrpret Laia Farrés, copa de cava i piscolabis amb les increïbles vistes des d'aquest espai tan singular... I moltes sorpreses més! 

No t'ho perdis, junts farem l'African Flow una realitat!

Més informació a l'enllaç: https://colegiosinnovadores.com/atardecer-african-flow-en-valldaura/

 

Setmana Solidària 2022

Sabem la importància d’educar els cors dels nostres alumnes, per això, un any més celebrem la Setmana Solidària. Moltes activitats que ens recorden que hi ha moltes persones que no tenen la sort que tenim nosaltres, i que entre tots podem aconseguir grans coses. Els hem d’ensenyar a ser més generosos amb els qui menys tenen i entre tots aconseguir un món més just i millor.

Els fons recollits es destinaran a ajudar a la nostra ONG Bits sense fronteres que fa arribar la nostra ajuda al Camerún. Aquest any els fons seran per la campanya “Pa i llet” de l’Ëcole Maternelle Sainte Familie de Nazareth a Yaundé i a la recollida de material escolar per Groupe Scolaire Bilingue Sainte Familie de Nazareth a Nkozoa i al projecte "Esperansa" de l'illa de Gleno, a Timor Leste.

Us presentem algunes de les iniciatives de les quals podrem participar enguany:

 • Arbre de desitjos solidaris

Deixa el teu desig solidari a l’arbre que trobaràs a la recepció de cada edifici. Compra la teva etiqueta per deixar un missatge de pau personal o familiar per 2€. Els diners que es recullin seran destinats a UNICEF per Ucraïna. 

 • Inspirem! Cadena de favors

Deixa per escrit, fotografia, dibuix... de manera anònima aquella acció, paraules o situacions en les que has ajudat darrerament a algú. Trobaràs un racó al pati de cada edifici per penjar-ho. Sigues inspiració per altres

 • Design for change - Emprenedoria

Durant tres dies d’aquesta setmana, els alumnes de primària realitzaran projectes de disseny per millorar la vida dels qui ens envolten. Divendres a la tarda obrirem el pati de l’escola a les 16.00h per adquirir els productes elaborats.

 • Contes solidaris

Gaudim a infantil i primària amb històries per despertar la solidaritat dels alumnes.

 • Cinema solidari

Gaudeix d’una tarda de cinema solidari amb els teus amics i un Snack per 1€

Marxa compartida amb tots els alumnes de l’escola divendres al matí. Compartim part del matí amb un company del col·legi

 • Rosa solidària

Reserva la teva rosa solidària per Sant Jordi. Escriu el missatge per la persona que estimes i el dia 22 d’abril es farà arribar al col·legi a qui tu vulguis. 

 • Cantina Solidària

Tornem a la cantina solidària! Pots escollir qualsevol dels nostres packs! Consulta'ls i imprimeix el full per entregar fent clic aquí

*** Per evitar que els alumnes portin monedes a l'escola i evitar la seva manipulació, els packs que escolliu es carregaran al compte el mes d'Abril.

 • Xocolatada Solidària

Com cada curs, l’AMPA de l’escola promociona, el dijous 31 de març, la xocolatada solidària, on tots els beneficis van a la fundació de l’hospital de San Joan de Déu.

 

La Solidaritat creix si tu sembres! Moltes gràcies!

 

Canvi de protocol COVID - 2n Trimestre

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar els canvis que des del Departament de Salut ens han fet arribar i que modifica les quarantenes i proves d’antígens especialment dels alumnes d’infantil i primària. Els trobareu als enllaços següents. 

No obstant, davant de qualsevol cas positiu a la classe dels vostres fills/es us anirem informant a cada classe per e-mail com fins ara. Moltes gràcies!

 

Canvi de protocol COVID

Gestió casos COVID

 

Calendari d'activitats de Nadal

Benvolgudes famílies,


Amb la joia que aquest Nadal recuperarem algunes de les nostres celebracions tradicionals compartim amb vosaltres el calendari d’activitats previstes.


Dijous 9
- Pengem les Grues Solidàries i els estels de les famílies per decorar l’escola
- Caminem amb raquetes per la Cerdanya (3r i 4t ESO)
Divendres 10
- Caminem amb raquetes per la Cerdanya (1r Batxillerat)
Dilluns 13
- Xerrades divulgatives de la Marató de tv3: “La salut mental” (ESO i Batxillerat)
- Nadales Cicle Superior
Dimarts 14
- 1r i 2n ESO Senderisme urbà per Barcelona
- Nadales Cicle Mitjà
Dimecres 15
- Nadales Cicle Inicial
Dijous 16 de desembre
- Infants i joves a Betlem
- Cantada de Nadales de primària i 1r ESO als avis de la residència Fèlix Llobet
- Nadales P4 i P5
Divendres 17
- Gran celebració de la diada de Sant Josep Manyanet
Dilluns 20
- Workshops ESO
- Nadales P3
Dimarts 21
- Workshops ESO
- Missa de Nadal (Primària, ESO i Batxillerat)
Dimarts 22
- Felicitació dels alumnes de Batxillerat a les famílies i als alumnes de la ESO


La nit de Nadal oblideu-vos de tot:
dels deutes, de la feina, de la gent
i canteu com infants les cançons al Nounat
i confieu que tot serà més pur d’ara endavant
que la llum de l’Infant beneeixi les vostres llars!


Aprofitem per a desitjar-vos un Sant Nadal!!!


Equip Directiu

 

Trobada Internacional de Famílies pels alumnes

Amb motiu de l'Any dedicat a la Família, la Institució de les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret va participar dissabte 27 de novembre en una trobada experiencial online d'allò més emotiva. 

El claustre d'Infantil del nostre Col·legi Natzaret va ser l'encarregat de portar la dinàmica i l'ambientació i des de tots els continents vam gaudir d'una trobada festiva i catequètica amb nens i nenes d'Infantil i Primària de la gran família Natzaret. 

Us deixem amb un tastet de la jornada en format vídeo.

https://youtu.be/XbFBTrhAZdQ

 

★Busquem estrelles de Nadal★

Estem molt contents d’anunciar-vos que el proper 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció, s’inaugurarà la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família. Ja coneixeu la vinculació de les nostres escoles amb el temple, la seva construcció i Sant Josep Manyanet.
Nosaltres volem omplir l’escola amb la llum de les estrelles de totes les famílies que en formem part. Per això us proposem que en feu una en família i ens la feu arribar a través dels vostres fills i filles.
Instruccions a tenir en compte:
Fem la nostra pròpia estrella, junts en família:

♦ Mesures: Més o menys entre 20 i 30 cm
♦ Decorades com vulgueu, com més originals, millor
♦ Podeu utilitzar qualsevol material, hi podeu enganxar coses, fer-les amb volum... podeu buscar tutorials a internet o fer servir la vostra imaginació, segur que sortiran
precioses!
♦ Podeu posar-hi missatges, fotos vostres... el què vulgueu
♦ Que es puguin penjar: porteu-les amb el fil ja preparat, aproximadament de 50 cm.

Les recollirem el dia 1 de desembre.

Segur que ens quedarà una escola molt bonica!

Gaudirem de l’esperit del Nadal amb la participació de tots i totes, petits i grans!!!

Moltes gràcies!

 

Log in