93 371 01 21

Acollida

Per facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, oferim el servei d’acollida matinal de 7:30h fins a 9:00h. Aquest espai està dedicat principalment al lleure, amb l’objectiu que els infants s’hi diverteixin, juguin i aprenguin en un ambient relaxat. A l’Educació Primària, també poden aprofitar per fer tasques, estudiar o avançar en els treballs.

Els alumnes d’Educació Infantil estaran a l’edifici d’Infantil, i els alumnes d’Educació Primària estaran a l’edifici de Primària i Secundària.

Som conscients que aquest espai substitueix part del temps que el nen o la nena passa amb la família, per això, els moments d’acollida tenen un caràcter càlid i lúdic alhora, perquè els infants se sentin còmodes i ben atesos.

El nostre objectiu és proporcionar un entorn acollidor i segur per als infants a les primeres hores del matí. Comptem amb professionals qualificats que supervisen les activitats i s’asseguren que els infants estiguin en un entorn segur i estimulant. A més, fomentem el joc lliure i creatiu, promovem la interacció entre els infants i el desenvolupament de habilitats socials.

Durant l’horari d’acollida matinal, també oferim la possibilitat de realitzar tasques escolars, estudiar o avançar en els treballs, especialment pels estudiants de l’Educació Primària. Això els permet aprofitar al màxim el seu temps i tenir un inici de dia productiu.